Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Work Fòrum arranca amb 47 empreses interessades en incorporar persones desocupades

Work Fòrum arranca amb 47 empreses interessades en incorporar persones desocupades
El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, en la VIII edició del Work Fòrum.
17 de Novembre de 2022

El president de la Diputació, José Martí, anima a les empreses a posar el focus en les candidatures de treballadors dels municipis d'interior, perquè “als nostres pobles hi ha molt de talent”

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç han organitzat la VIII edició del Work Fòrum, la trobada d’ocupació que aquest any reuneix a un total de 47 empreses de la província interessades en noves incorporacions, on al voltant de 3.000 persones han sol·licitat entrevistes entre les diferents empreses demandants, de les quals hi han confirmades un total de 579.

José Martí

En la inauguració, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, acompanyat pel diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, i la presidenta de la Cambra de Comerç, Lola Guillamón, ha manifestat que «tot el que fa la Diputació de Castelló està orientat a millorar la vida de les famílies», posant de manifest que «entre aqueixes accions està ajudar les persones a trobar un treball digne o a millorar el que ja tenen».

El president ha demanat a les empreses que a l'hora de seleccionar personal també posen el focus en els municipis d'interior, perquè segons ha dit, «als pobles de Castelló hi ha molt de talent».

També ha explicat que l'interior de Castelló és divers i que una part d'ell està molt prop dels pols de producció industrial, com ocorre amb el municipi del qual el mateix Martí és alcalde, Suera, on l'economia de les famílies depén en bona part de les fàbriques de la ceràmica d'Onda.

En aquest sentit, ha posat en valor el manifest de ‘Salvem la Ceràmica’ que impulsen la Diputació i els ajuntaments del del clúster ceràmic.

Pau Ferrando

Per la seua banda, Ferrando, ha destacat que “amb el Work Fòrum pretenem cobrir les necessitats de personal de manera immediata de les empreses que acudeixen a l’esdeveniment, per això, considere que les institucions hem de ser pioneres i col·laborar amb els diferents agents del nostre entorn per a dinamitzar l’ocupació de qualitat”.

“En concret, el Work Fòrum és l'esdeveniment més gran d'ocupació en l'àmbit provincial que la Diputació de Castelló organitza al costat de la Cambra de Comerç, i en el qual les dues entitats treballen per al mateix objectiu, que és facilitar un punt de trobada anual entre empreses i demandants d'ocupació per a millorar la inserció professional i de qualitat”, ha expressat el diputat.

Lola Guillamón

La presidenta de la Cambra de Comerç, Lola Guillamón, ha recordat que les dades acrediten al Work Fòrum Castelló “com un esdeveniment multiplicador d'opcions laborals i garanteix l'èxit en la consecució dels objectius, com el demostren els diferents perfils sol·licitats, tots ells necessaris en les empreses”.

El Work Fòrum, que s’ha realitzat durant aquest dijous a la Cambra de Comerç de Castelló, ha comptat amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball amb empreses de tota la província, contant també amb un espai per als Centres Especials d’Ocupació.

De manera simultània, s’ha dut a terme un cicle de conferències i tallers pràctics que s’ha pogut seguir de manera presencial en el saló d’actes de la Cambra de Comerç de Castelló, i seran retransmesos també en línia a través dels canals de l'organització.

Les empreses que han confirmat la seua participació són: Absara Industrial, Acepta soluciones inmobiliarias, Africa Altiora (McDonald’s), Ambulancias CSA, AXA seguros generales, Azulev, Banco Mediolanum, Bricomart, Centros residenciales Savia, Clece, Cocab, Colorker, Compañía Valenciana para la integración y desarrollo I+D, Decathlon, DFLabs Tech Solutions, Diverselevante, Edo Palanques Construccions, Esmalglass, Estudio Cerámico, Eulen, Frescamar, Grupo Gimeno, Grupo Bedegé Gestión Integral, Grupo Bonatel, Grupo Euroatomizado, IFF Benicarló, IMHP, J.R. Rebollar, Kolya PC, Laberit Sistemas, Leroy Merlin, LM Wind Power Spain, Manantial Vilamico Mapfre España, Marazzi Iberia, MGS seguros, Nayar Systems, Norauto, Osga Naranja, Pamesa Cerámica, Pilape, Récord Go, Roig Cerámica, Sacmi Ibérica, Seguros Catalana Occidente, Thesize Surfaces, Ube Corporation, Huhtamaki Spain S.L., i Efi Cretaprint.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador