Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Orientació emprenedors

Orientació per a emprenedors

Orientació emprendedoresSi vius en un municipi de l’interior de la província i vols obtindre orientació i assessorament per a desenvolupar amb garanties la teua idea de negoci, per a iniciar un projecte empresarial o conèixer quins altres servicis existeixen a disposició d’emprenedors i empreses, pots fer-ho a través dels tècnics especialistes dels Centres CEDES de la Diputació ubicats en Segorbe, Llucena, Albocàsser, Morella i La Vall d’Alba. Només has de demanar cita prèvia i un tècnic t’atendrà de forma personalitzada.


SECOTD’altra banda, la Diputació ha establert una línea de col.laboració específica amb  l’Associació SECOT (Voluntariado Senior de Asesoramiento Empresarial), per a apropar a les persones emprenedores de l’interior de la província, l’experiència, els coneixements i l’assessorament dels professionals senior de Castelló.


Escola d'emprenedoria

L'Escola d'Emprenedoria reunix els diferents programes formatius gratuïts en àrees com la motivació, el desenvolupament del pla d'empresa, la posada en marxa del negoci i la millora d'habilitats emprenedores.

Més informació i sol·licitud cita prèvia: Centres CEDES – Telf. 964 25 66 81 (Extensions 1 i 5) – cedesempresa@dipcas.es

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador