Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Move-Up

Programa MOVE-UP, EMPRÉN AMB ÈXIT

Move-Up

El programa MOVE-UP, EMPRÉN AMB ÈXIT és una iniciativa de la Diputació de Castelló que, en col·laboració amb el CEEI Castelló, té com a finalitat principal recolzar als emprenedors per mitjà d'accions dirigides per a la generació de noves idees de negoci, fomentant en ells l'esperit emprenedor de manera que consideren com a opció de futur iniciar un projecte empresarial en qualsevol municipi de la província de Castelló.

L'objecte d'este programa és recolzar a emprenedors i jóvens empreses, per mitjà d'accions dirigides a la posada en marxa i desenrotllament de noves idees de negoci.

Està dirigit a:

  • persones que tinguen idea de negoci  o projecte empresarial i decisió per a poder desenrotllar-ho dins d'un ecosistema d'emprenedors.
  • empreses en fases molt primerenques, amb un màxim de 24 mesos en el mercat, que busquen un impuls per al seu creixement i consolidació.

Durant el Programa, que té una duració de 3-4 mesos, rebràs formació en àrees fonamentals per al desenrotllament del teu projecte, comptaràs amb assessorament, tutorització i mentoring per part d'empresaris amb experiència en la teua activitat.

El programa comprén 3 fases que els participants han d'anar superant. Entre els 10 projectes o empreses finalistes es determinaran els  tres vencedors que rebran una ajuda econòmica per a la posada en marxa de l'empresa o bé per a la consolidació de la mateixa en el cas d'empreses ja creades:

  • Primer seleccionat: 3.000 euros
  • Segon seleccionat: 2.000 euros
  • Tercer seleccionat: 1.000 euros


No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador