Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Work Forum

Work Forum Castelló

Work Forum Castelló

La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç han consolidat el Work Fòrum Castelló com el major punt de trobada entre el teixit empresarial local, les persones desocupades, el públic general i altres agents vinculats a l'ocupació.

La novena edició comptarà amb la participació de 48 empreses de diferents sectors de tota la província, als quals a més se sumaran els Centres Especials d'Ocupació. Els sectors que busquen ampliar la seua plantilla són, entre altres, sanitari, banca i finances, indústria, noves tecnologies, comerç i hostaleria.


Work Forum Hall

L'esdeveniment tindrà lloc el 18 de novembre de 9 a 18 hores en la Cambra de Comerç de Castelló i es podrà gaudir d'un cicle de conferències i tallers pràctics tant de manera presencial com en línia. Les acreditacions s'entregaran a partir de les 8.30 hores.

Respecte a anteriors edicions, hi ha hagut un notable augment del sector serveis entre les empreses participants, així com un nombre important de noves empreses que han volgut ser presents per primera vegada en l'esdeveniment.

Accedeix a la web de Work Forum Castelló per a obtindre més informació i inscriure't.

Workforum

Workforum

Workforum

Workforum

Workforum

Workforum

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador