Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Pla de Suport a la Transmissió d'Empreses

Pla de Suport a la Transmissió d'Empreses

Plan de apoyo a la transmisión de empresas

El Pla de Suport a la Transmissió d'Empreses sorgix de la col·laboració entre el Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través de la Direcció General d'Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa, i la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (CEPYME). Més informació en: www.transmisionempresas.es

El seu principal objectiu és assegurar la continuïtat d'empreses viables en perill de desaparéixer per problemes diferents dels econòmics (per exemple, la falta de relleu generacional o canvi d'orientació professional) i així evitar la pèrdua de capital econòmic i llocs de treball. També proporciona a les persones emprenedores una alternativa per a establir-se diferent de la creació "des de zero" de la seua empresa.

El Pla de Suport a la Transmissió d'Empreses compta amb l'adhesió d'organismes, públics i privats, que oferixen servicis d'assistència i assessorament durant el procés de la transmissió. La Diputació Provincial de Castelló actua com a entitat adherida a este pla.

La Diputació de Castelló, conscient de les serioses dificultats que provoca la falta de relleu generacional en un número creixent de petites i mitjanes empreses al nostre país, desenrotlla una sèrie d'actuacions i mesures dirigides tant a evitar la pèrdua de llocs de treball, de coneixements i de capital econòmic que suposa la desaparició d'estes empreses, com a facilitar als nous emprenedors iniciatives «en marxa» que incrementen notablement les seues possibilitats d'èxit.

A través dels Centres CEDES, la Diputació de Castelló presta suport a les empreses de la província que siguen posades en venda, així com assistir, informar i orientar a les parts venedora i compradora, a més d'oferir una plataforma web de publicitat a nivell nacional. Es tracta d'un servei de caràcter gratuït i que té per objectiu proporcionar la informació i orientació a cada una de les parts (compradora/ venedora), des d'assessorament previ, qüestionari d'informació per a la valoració de l'operació, avaluació prèvia del valor de l'empresa, publicitat de l'oferta i busca de compradors.


Empreses beneficiàries dels serveis bàsics gratuïts

Característiques del negoci o empresa
Gestió per mitjà de servicis bàsics
Grandària
Xifra de negocis anual de fins a 250.000 euros
Activitat
Negoci o empresa que proporciona un producte o servei de complexitat baixa
Estructura de propietat
Autònom o S.L.
Estructura organitzativa
Comerç o negoci gestionat per propietari i/o pocs empleats.
Procés requerit per a la venda o compra
Anunci en la pàgina web i consulta en la base de dades de compradors o venedors registrats


Més informació en els Centres CEDES - Suport empresarial: Telèfon 964 25 66 81 (Extensions 1 i 5) – cedesempresa@dipcas.es

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador