Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Agència de Col·locació

Agència de col·locació

L’Agència de Col·locació de la Diputació de Castelló és un servei públic i gratuït, que té com a objectiu intervenir en el mercat de treball ajudant a persones desocupades a trobar un treball o millorar la seua situació laboral, i a les empreses a trobar al personal qualificat per a cobrir les seues necessitats immediates.

La Diputació de Castelló és Agència de Col.locació Autoritzada pel Sistema Nacional de Empleo (SEPE), amb el num. 1000000087. Això implica que col·labora amb el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) en la realització d’activitats d’intermediació laboral.


Oferta de treball

Si desitja donar d’alta una oferta de treball pot fer-lo directament a través d’un formulari que trobarà a la web de l’Agència de Col·locació.

Servei de Prospecció d’Ocupació

Es tracta d’un nou servei dirigit a empreses i entitats que serà  oferit per un equip d’especialistes en ocupació, que assessoraran en tot moment a l’empresa usuària. Consisteix en la recepció, difusió i gestió d’ofertes de treball, en l’anàlisi dels llocs de treball, en la definició de les competències personals i professionals requerides, així com en la preselecció i derivació dels candidats/es que més s’ajusten a les necessitats de l’empleador. L’equip de prospectors també facilitarà informació sobre incentius a la contractació i subvencions per al foment de l’ocupació en la província de Castelló.

El servei de prospecció és totalment gratuït per a empreses. Un equip d’experts en ocupació donarà suport directament a la labor realitzada pels tècnics que componen l’equip humà de les Agències de Col·locació dels CEDES de la Diputació.

Des de la Diputació, i a través de la xarxa de Centres CEDES, es facilita la gestió de la selecció de personal per mitjà d’un servei gratuït de suport i assessorament en gestió de recursos humans.


Més informació i sol·licitud cita prèvia: Centres CEDES – Telf. 964 25 66 81 (Extensions 1 a 5) – prospeccionempleo@dipcas.es

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador