Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Empresa rural

Consolidació i millora d'empreses rurals

Consolidació d'empreses rurals

Programa destinat a la millora i consolidació de negocis de l'entorn rural, amb la finalitat de contribuir a l'augment de la seua competitivitat, fomentant processos de desenvolupament rural i avançant en el camí de la transformació ecològica i digital.

  • Workshops sobre noves oportunitats en entorns rurals: Jornades on es presentaran els principals reptes i tendències actuals que pot traduir-se en oportunitats empresarials en les zones rurals i tallers participatius on es treballarà sobre les principals tendències específiques de cada sector.
  • La ruta de la innovació en empreses rurals: Ruta d'actuacions de formació i acompanyament individual per a fomentar la innovació i considerar nous models de negoci.
  • Programa de col·laboració ajudes LEADER: Accions encaminades a donar difusió al programa d'ajudes per al desenvolupament rural LEADER i a facilitar les eines i coneixements necessaris per a la realització del pla de viabilitat de les empreses interessades a través de jornades, tallers i cursos adaptats als requisits de cada convocatòria.


Rural-Innova


Rural-innova​Programa de implantación de la innovación y la mejora de los modelos de negocio de las empresas rurales para contribuir al aumento de su competitividad y desarrollo de su propio Plan de Innovación.

Durante el programa, se realizarán entrevistas entre la empresa y un experto especializado en implantación de la innovación. Como punto de inicio se trabajará en conocer el nivel actual de competitividad de la organización para continuar analizando las posibilidades de innovación en las diferentes áreas de la empresa y marcar los objetivos a alcanzar. A la finalización, cada empresa contará con su Plan de Innovación que marcará las actuaciones a realizar para conseguir los objetivos marcados


Más información: Centros CEDES – Telf. 964 25 66 81 (Extensiones 1, 2 y 5) – cedesempresa@dipcas.es

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador