Anar a la Web de la Diputació de Castelló

emprenedoria rural

Suport a l'emprenedoria rural

Emprenedoria rural​Programa dirigit al foment d'iniciatives empresarials en entorns rurals que recull les següents actuacions:

  • La ruta de l'emprenedoria rural: Ruta d'actuacions de formació i acompanyament individual per a desenvolupar projectes empresarials en entorns rurals.
  • Fòrum d'Emprenedoria Rural: Esdeveniment de foment de l'emprenedoria rural, on es tractaran els reptes i oportunitats a l'hora no sols de crear empreses, sinó també d'atraure i retindre talent en les zones rurals, així com fer front al despoblament rural.
  • Jornada. Reptes i oportunitats per a l'emprenedoria rural: Espai de trobada entre emprenedors/as de diferent edat, sector i etapes de desenvolupament dels seus projectes, per a l'intercanvi d'idees i experiències, tendències de mercat, noves oportunitats de negoci, creació de sinergies i foment de projectes en col·laboració, etc.
  • Programa de col·laboració Ajudes LEADER: Accions encaminades a donar difusió al programa d'ajudes per al desenvolupament rural LEADER i a facilitar les eines i coneixements necessaris per a la realització del pla de viabilitat de les persones interessades a través de jornades, tallers i cursos adaptats als requisits de cada convocatòria.


Més informació: Centres CEDES – Telf. 964 25 66 81 (Extensions 1 i 5) – cedesempresa@dipcas.es

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador