Logo de la Diputació de Castelló Promoción Económica Àrees i entitats

Castellon Global Program

Acceleració Empresarial. Castellón Global Program

Casteloón Global Program

Castellón Global Program (CsGP) és un programa per al creixement i l’acceleració d’empreses de la província de Castelló. La Diputació, juntament amb Espaitec, porta impulsant aquest programa amb gran èxit des de 2013.

Dirigit a persones emprenedores, empresaris, directors generals i executius que tinguen experiència en desenvolupament de negoci, objetius ambiciosos i potencial de creixement; el programa té com a objectiu seleccionar nou empreses de qualsevol sector per a treballar amb elles durant sis mesos, dotant-les de formació i assessorament personalitzat per a l’acceleració i el creixement empresarial.

Els candidats interessats a participar en el programa han de vindre d’empreses amb una antiguitat compresa entre 1 a 5 anys, experiència en el mercat i un alt potencial de creixement.


CASTELLÓN GLOBAL PROGRAM 2019

SETENA EDICIÓ, INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 10 DE MAIG

Castellón Global Program comença la setena edició seleccionant 9 empreses de la província de Castelló amb ganes d'innovar i créixer, a portar el seu projecte al següent nivell a través de la innovació i la planificació estratègica. Un programa pel qual ja han passat 59 empreses de la província pertanyents a 25 municipis i 15 sectors d'activitat diferents.

El programa es dirigeix a empreses de qualsevol sector d'activitat que tinguen una facturació mínima de 25.000 € i seu en la província de Castelló. Concretament el que busca és accelerar a tres tipus d'empreses:

  • empreses de recent creació que necessiten suport en l'elaboració del pla de creixement.
  • empreses consolidades en cerca d'innovació i acceleració.
  • empreses familiars interessades a realitzar un relleu generacional exitós.

Les empreses seleccionades participaran en un programa gratuït i 100% recomanat, amb formació i mentorització de la mà de professionals de reconegut prestigi i experiència en àrees com màrqueting, innovació, finances, comunicació, internacionalització i estratègia empresarial...

Més informació i inscripcions


Més informació: Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló – Tel. 964 35 99 81 – peconomica@dipcas.es.