Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Castellon Global Program

Acceleració Empresarial. Castellón Global Program

Casteloón Global Program

Castellón Global Program (CsGP) és un programa per al creixement i l’acceleració d’empreses de la província de Castelló. La Diputació, juntament amb Espaitec, porta impulsant aquest programa amb gran èxit des de 2013.

Dirigit a persones emprenedores, empresaris, directors generals i executius que tinguen experiència en desenvolupament de negoci, objectius ambiciosos i potencial de creixement; el programa té com a finalitat seleccionar nou empreses de qualsevol sector per a treballar amb elles durant sis mesos, dotant-les de formació i assessorament personalitzat per a l’acceleració i el creixement empresarial.

Són ja més de 80 empreses de la província, pertanyents a 30 municipis i 15 sectors d'activitat diferent, les que han aprofitat l'oportunitat de participar en aquest esdeveniment tan important per a les empreses de la província portant el seu projecte a un nou nivell a través de la innovació i la planificació estratègica.El programa es dirigix a empreses de qualsevol sector d'activitat, que tinguen una facturació entre els 25.000 € i els 150.000 € i seu a la província de Castelló. En concret busca accelerar a tres tipus d'empreses:

  • Empreses de recent creació que necessiten suport en l'elaboració del pla de creixement
  • Empreses consolidades a la recerca d'innovació i acceleració
  • Empreses familiars interessades a realitzar un canvi generacional reeixit

Les empreses seleccionades participen en un programa gratuït i 100% recomanat, rebent formació i mentorització de la mà de professionals de reconegut prestigi i experiència en àrees com a màrqueting, innovació, finances, comunicació, internacionalització, estratègia empresarial...

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador