Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Ocupació jove

Ocupació jove

Estes iniciatives van dirigides als demandants d'ocupació joves que desitgen rebre formació contínua, acabats de llicenciar que volen realitzar pràctiques, treballar en l'estranger o beneficiar-se de beques i ajudes.


  • Programa acabats de titular

La Diputació de Castelló i la Fundació Universitat Empresa – Universitat Jaume I posen en marxa anualment el Programa de Beques de Titulats en el que poden participar joves de la província que estiguen en situació de desocupació i que hagen finalitzat els seus estudis i obtingut el títol universitari superior o de grau mitjà. El propòsit d'esta iniciativa és completar la seua formació teòrica en departaments de la Diputació que presten serveis als ajuntaments i ciutadans; així com la seua incorporació als centres CEDES ubicats a Segorbe, Lucena, Albocàsser, Morella i la Vall d'Alba. El període de formació pràctica, que inclou remuneració, té una duració compresa entre els 3 i els 12 mesos.

Més de 30 joves castellonencs han disfrutat de les beques de la Diputació i la FUE-UJI des de l'any 2014.

Més informació: en la web de la FUE o en el Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló- Tel. 964 35 99 81 – peconomica@dipcas.es


  • Beques i pràctiques en l'estranger

Si t'agradaria desenrotllar el principi de la teua carrera professional o seguir formant-te en l'estranger, posem a la teua disposició tota la informació actualitzada sobre els tràmits, beques, postgraus i programes existents tant en la Unió Europea com en tercers països.

Més informació: Europe Direct Castelló – Tel. 964 359 359 – europedirectcs@dipcas.es


  • Vols treballar en l'estranger?

Si eres un jove comunitari i busques ocupació a Europa, Eures t'obri les portes del mercat laboral. Eures és una xarxa de cooperació creada per la Comissió Europea i els Serveis Públics d'Ocupació dels països europeus per a facilitar la lliure circulació dels treballadors. Eures et proporciona informació, assessorament i serveis de busca d'ocupació facilitant-te l'accés a un treball en 31 països del Espai Econòmic Europeu. Trobaràs àmplia informació sobre ofertes laborals i condicions de vida i treball en altres països i coneixeràs multitud de ferramentes online i recursos.

Més informació: Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló – Tel. 964 35 99 81 – peconomica@dipcas.es. Web Red EURES

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador