Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Agència de Col·locació

Agència de col·locació

L’Agència de Col.locació de la Diputació de Castelló és un servei públic i gratuït, que te com a objectiu mediar en el mercat de treball ajudant persones desocupades de la província de Castelló a trobar un treball o millorar la seua situació laboral, i a les empreses a trobar personal qualificat per a cobrir les seues necessitats immediates.

La Diputació de Castelló és Agència de Col.locació autoritzada pel Sistema Nacional de Empleo amb el número 1000000087. Això implica que col·laborem amb el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) en la realització d’activitats d’intermediació laboral.


Apunta't

Inscriu-te a l’Agència de Col·locació per a apuntar-te a les ofertes de treball de totes les agències de col·locació que traballen amb nosaltres. Només hauràs d’omplir el teu CV una vegada.

INSCRIU-TE COM USUARI ací. Vídeo explicatiu de la inscripció mitjançant del mòbil.

Pots també sol·licitar CITA PRÈVIA PER A ORIENTACIÓ LABORAL per part dels nostres tècnics especialistes en ocupació. Cita prèvia ací.

Itineraris Individualitzats

A través d’itineraris individualitzats, facilitem la inserció socio-laboral de persones en situació de desocupació, mitjançant accions d’orientació professional, intermediació i cursos.

Fases:

  1. Diagnòstic ocupacional
  2. Disseny d’itinerari d’inserció
  3. Acompanyament i seguiment
  4. Intermediació laboral
  5. Avaluació de procesos


Altres serveis de l’Agència de Col·locació:

  • Enviament del butlletí d’ofertes d’ocupació setmanal
  • Cursos de formació orientats a l’ocupació

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador