Logo de la Diputació de Castelló Promoción Económica Àrees i entitats

Agència de Col·locació

Agència de col·locació

L’Agència de Col.locació de la Diputació de Castelló és un servei públic i gratuït, que te com a objectiu mediar en el mercat de treball ajudant persones desocupades de la província de Castelló a trobar un treball o millorar la seua situació laboral, i a les empreses a trobar personal qualificat per a cobrir les seues necessitats immediates.

La Diputació de Castelló és Agència de Col.locació autoritzada pel Sistema Nacional de Empleo amb el número 1000000087. Això implica que col·laborem amb el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) en la realització d’activitats d’intermediació laboral.


Apunta't

Inscriu-te a l’Agència de Col·locació per a apuntar-te a les ofertes de treball de totes les agències de col·locació que traballen amb nosaltres. Només hauràs d’omplir el teu CV una vegada.

INSCRIU-TE COM USUARI ací. Vídeo explicatiu de la inscripció mitjançant del mòbil.

Pots també sol·licitar CITA PRÈVIA PER A ORIENTACIÓ LABORAL per part dels nostres tècnics especialistes en ocupació. Cita prèvia ací.

Itineraris Individualitzats

A través d’itineraris individualitzats, facilitem la inserció socio-laboral de persones en situació de desocupació, mitjançant accions d’orientació professional, intermediació i cursos.

Fases:

 1. Diagnòstic ocupacional
 2. Disseny d’itinerari d’inserció
 3. Acompanyament i seguiment
 4. Intermediació laboral
 5. Avaluació de procesos


Altres serveis de l’Agència de Col·locació:

 • Enviament del butlletí d’ofertes d’ocupació setmanal
 • Cursos de formació orientats a l’ocupació
 • Projecte acceleradora d'ocupació
  Dirigit a persones desocupades que volen reforçar el seu itinerari d’inserció laboral a través d’activitats en grup, compartint experiències i millorant així habilitats socials i comunicatives amb altres persones en la mateixa situació, promovent actituds emprenedores.
  Este projecte es desenvolupa als Centres CEDES de la Diputació, un día a la setmana, en grups reduïts. El projecte està tutoritzat pel personal tècnic dels Centres CEDES.
 • Agenda: Planifica la teua recerca activa de treball
  Amb esta innovadora Agenda en pdf, que pots imprimir, pretenem facilitar-te una eina pràctica per a organitzar el teu itinerari de búsqueda de treball i inserció laboral amb recursos molt útils, informació sobre agents d’ocupació, agències de col.locació i dades necessàries per a que el procés de recerca activa d’un treball siga el més exitós possible. Només has de descarregar-la en este enllaç.