Logo de la Diputació de Castelló Promoción Económica Àrees i entitats

Actualitat

Ajudes per a joves menors de 30 anys
Ajudes per a joves menors de 30 anys
Agència de Col·locació. Ocupació
Estàs buscant treball? Tens una empresa i busques empleats?
Seu electrònica
Serveis de Diputació online per a ciutadans i empreses.
Ajudes per a joves menors de 30 anys
Ajudes per a joves menors de 30 anys
Agència de Col·locació. Ocupació
Estàs buscant treball? Tens una empresa i busques empleats?
Seu electrònica
Serveis de Diputació online per a ciutadans i empreses.

Promoció Econòmica participa en la cloenda de la novena edició del Castelló Global Program en suport al creixement empresarial de la província

Promoció Econòmica participa en la cloenda de  la novena edició del Castelló Global Program en suport al creixement empresarial de la província
5 de Novembre de 2021

Les empreses participants han presentat el seu pla de creixement a l’alumnat de la primera Escuela Business Angels CGP

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha participat en la cloenda de la novena edició del Castelló Global Program, el programa de creixement empresarial de la província, organitzat per Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, i cofinançat per la Diputació de Castelló.

Ferrando ha destacat que des de l’àrea de Promoció Econòmica “apostem per la incorporació de noves actuacions que milloren la qualitat i servei de les empreses de les nostres comarques”.

Des que es va llançar la iniciativa en 2013, Espaitec ha ajudat a 86 empreses de 32 municipis diferents a promoure la innovació dins de la seua organització.

Des del passat mes de maig, les nou firmes participants en l’actual edició han rebut formació impartida per persones expertes en cada matèria de huit àrees diferents com la innovació empresarial, el model de negoci, el finançament i la comunicació, entre altres.

A més, cada empresa ha estat acompanyada per un mentor o mentora que els ha donat suport en l’elaboració del pla de creixement econòmic que han presentat durant la cloenda del programa.

En aquest sentit, cada companyia havia de dissenyar una estratègia a tres anys per a impulsar el creixement de l’empresa i millorar l’impacte dels seus productes i serveis en el mercat.

En l’obertura de la trobada han participat el diputat provincial de Promoció Econòmica, el vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria, David Cabedo, i el director d’Espaitec i gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I, Juan Antonio Bertolín.

Empreses de la novena edició

En Castelló Global Program 2021 han participat 9 empreses vinculades a set sectors empresarials, com són: Productes Naturals Els Ports, de la Mata (sector experiències); Embalatges la Plana, de Castelló de la Plana (sector embalatge); Comunitat Energètica, de Sogorb (sector energia); Abervian, de Castelló de la Plana (sector energia); Controldrop, de Vall d'Alba (sector de maquinària industrial); Elecosystems, de Castelló de la Plana (sector transportes); Gestió d'Ecosistemes Agrícoles, de Castelló de la Plana (sector serveis); Aticsoft, de Castelló de la Plana (sector TIC), i SEVI Systems, de Nules (sector TIC).