Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Promoció Econòmica i XarxaTec aproximen el talent tecnològic a les empreses en la seua segona edició

Promoció Econòmica i XarxaTec aproximen el talent tecnològic a les empreses en la seua segona edició
El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, en la cloenda de la segona edició del programa XarxaTec Activa.
14 de Decembre de 2022

El projecte de captació tecnològica referent a Castelló tanca la seua segona edició amb més de 25 persones que han completat la seua formació

El servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló ha assistit a la cloenda de la segona edició del programa XarxaTec Activa, que aproxima el talent i el coneixement de les noves tecnologies a les empreses de les comarques del Nord.

Durant la cloenda el diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha destacat la necessitat d’apostar «en formar nous perfils amb coneixement de les noves tecnologies per a empreses de tota la província de Castelló».

En aquest sentit, Ferrando ha afegit que «XarxaTec Activa és una nova oportunitat per a les persones que busquen reinventar-se i reciclar-se dins del món laboral».

En aquesta edició, més de 25 persones de les participants han completat la seua formació, i un total de cinc d’elles ja han aconseguit un lloc de treball en qüestions tecnològiques en empreses de les comarques del nord, abans de finalitzar la formació oferida pel programa.

Aquest programa d’activació tecnològica, que té com a propòsit capacitar i activar a perfils que estan fora del mercat laboral o en un procés de reconversió per a entrar a empreses IT, i compta amb un pressupost de 47.227,50 € per part de la Diputació.

XarxaTec Activa

El programa XarxaTec Activa es centra en el camp de les noves tecnologies, incloent-hi la captació en tecnologies com la ciberseguretat, bases de dades, FrontEnd, BackEnd i tecnologies transversals, entre altres disciplines.

A més, un dels punts forts de XarxaTec Activa és la seua formació en competències i habilitats demandades pel mercat laboral com l’emprenedoria o les conegudes com «soft Skills» per crear perfils capaços d’emprendre grans projectes tant dins com fora de les empreses.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador