Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló reforça la seua col·laboració amb l'UJI per a oferir una formació superior a les entitats esportives de la província

La Diputació de Castelló reforça la seua col·laboració amb l'UJI per a oferir una formació superior a les entitats esportives de la província
20 de setembre de 2023

El diputat d'Esports, Iván Sánchez, es reuneix amb la vicerectora d'Estudis i Formació Permanent de la Universitat Jaume I, Isabel García, per a establir línies de col·laboració durant la present legislatura.

La Diputació Provincial de Castelló reforça el seu compromís amb la Universitat Jaume I (UJI) per a oferir una formació superior a les entitats esportives de la província.

 

El diputat d'Esports, Iván Sánchez, ha mantingut aquest matí una reunió amb la vicerectora d'Estudis i Formació Permanent, Isabel García, en la qual s'ha posat sobre la taula possibles línies de col·laboració entre la Diputació i l'Escola de Formació Esportiva (ESFE) de la Universitat Jaume I durant els pròxims quatre anys sobre diverses matèries relacionades amb l'activitat física i l'esport.

 

Com ha explicat el diputat, Iván Sánchez, aquesta col·laboració entre totes dues entitats “té l'objectiu de millorar la formació del teixit esportiu de la província en diverses matèries com a gestió, finances i comptabilitat, comunicació, seguretat, salut, igualtat, violència en l'esport o nutrició”.

 

A més del suport a la formació esportiva, el govern provincial encapçalat per la presidenta, Marta Barrachina, continua amb el seu full de ruta marcat per a ajudar a l'esport base com a activitat lligada a la salut, el treball en equip i el foment de valors com l'esforç o el sacrifici. En aquest sentit, recordar que l'agost passat i per Junta de Govern, es va aprovar la concessió de subvencions a 107 clubs per a la pràctica esportiva de diferents disciplines amb una quantia que frega els 570.000 euros.

 

Així mateix, després d'acollir dues etapes de ‘La Vuelta’ o la II Mediterranean Epic Triathlon, la Diputació Provincial de Castelló continuarà reforçant la seua aposta per l'esport perquè la província de Castelló continue erigint-se com un gran escenari esportiu.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador