Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació i la Cambra de Comerç de Castelló estrenyen llaços per a millorar la competitivitat de persones autònomes, pimes i empreses de la província

La Diputació i la Cambra de Comerç de Castelló estrenyen llaços per a millorar la competitivitat de persones autònomes, pimes i empreses de la província
5 d'Octubre de 2023

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, es reuneix amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª Dolores Guillamón, per a sumar esforços a favor de la productivitat empresarial.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, s'ha reunit aquest matí amb la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª Dolores Guillamón, amb l'objectiu posat d'estrényer llaços entre totes dues entitats per a la millora de la competitivitat de persones autònomes, pimes i empreses de la província. En la reunió també ha sigut present Jesús Ramos, secretari general de la Cambra de Comerç de Castelló.

 

La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha incidit en el real i ferm compromís de la institució provincial amb la Cambra de Comerç de Castelló, “i reforçant la col·laboració aconseguirem impulsar estratègies conjuntes en benefici de les nostres empreses i autònomes”.

 

La màxima representant de la institució provincial ha continuat dient que “les sinergies entre totes dues institucions són de gran valor ja que permeten estimular l'economia a la província i, per tant, obrir noves oportunitats de creixement i benestar en el nostre territori”. Tot això, com ha afegit Marta Barrachina, “ens permet estimular la nostra economia i obrir noves oportunitats que redunden en el creixement i el benestar ciutadà”. D'ací el compromís tant de la Diputació com de la Cambra de Comerç de Castelló, per mantindre i reforçar els vincles de col·laboració.

 

Durant la trobada mantinguda aquest matí, les presidentes de totes dues entitats han analitzat les accions que realitzen de manera conjunta i han analitzat possibles noves vies de col·laboració “amb l'objectiu posat a incentivar la creació d'ocupació, atraure ocupació i generar oportunitats en tot el nostre territori”, ha indicat Marta Barrachina.

 

En l'actualitat, la Diputació de Castelló manté huit convenis amb la Cambra de Comerç de Castelló que ascendeixen a prop de 140.000 euros i entre els quals figuren “Espanya Emprén”, Innocámaras, TICCámaras, el Programa de Suport Empresarial a les Dones (PAEM), el Congrés Internacional de Qualicer, així com iniciatives de ciberseguretat, sostenibilitat i mobilitat. Així mateix, totes dues entitats col·laboren en el WorkFórum Castelló, la major fira d'ocupació de la província que en edicions anteriors ha comptat amb la participació d'empreses que representen part del teixit econòmic provincial, com és el cas del sector de la ceràmica, la indústria química, comerç, construcció, restauració, serveis i noves tecnologies, entre altres.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador