Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló forma a més de 80 dones en el seu programa de Capacitats Digitals

La Diputació de Castelló forma a més de 80 dones en el seu programa de Capacitats Digitals
2 d'Abril de 2023

Aquest programa està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

Aquesta setmana s’ha iniciat en el centre CEDES de Vall d'Alba la segona edició del curs de Política i Gestió Informatitzada de Stock, pertanyents al Programa de Capacitats Digitals per a dones, emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Aquest programa formatiu està dirigit a dones desocupades i residents en municipis de menys de 30.000 habitants de la província de Castelló, i té com a objectiu millorar l'ocupabilitat de les participants, reduir la bretxa de gènere i impulsar l'emprenedoria digital, entre altres.

El projecte està secundat per LABORA, Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana i amb càrrec al fons del Mecanisme de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea – Next Generation EU.

El programa consta de 7 accions de formació en capacitats digitals, amb especialitats formatives considerades altament demandades en el mercat laboral i relacionades amb l'ús professional de la tecnologia. En el total dels cursos, 84 dones són beneficiàries d'aquestes accions formatives proposades per la Diputació de Castelló i el servei d'Ocupació LABORA.

Entre les matèries impartides es destaca: nous models de negoci en l'era digital, gestió informatitzada de compres i vendes, stock, logística i factura electrònica. La impartició mitjançant un sistema bimodal ha facilitat que la procedència de les dones participants cobreix un ampli territori provincial.

Aquesta metodologia permet al docent impartir la formació del centre CEDES de Vall d'Alba, mentre que la resta d'alumnes assisteix de forma virtual; de tal manera que les alumnes poden optar per assistir presencialment a l'aula o participar en la formació en ubicacions diferents (des d'altres centres CEDES o els seus propis domicilis), de forma compartida, mitjançant aula virtual.

L'última acció formativa del programa "Logística de Flotas y Sistemas Telemáticos", serà impartida del 18 al 27 d'abril en horari de matí. Les dones interessades en participar en aquesta última edició poden contactar telefònicament en el centre CEDES de Vall d'Alba (964256681, Ext. 1) o a través del mail cedesaedl@dipcas.es.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador