Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació de Castelló col·labora amb la Cambra de Comerç en el desenvolupament de programes europeus

La Diputació de Castelló col·labora amb la Cambra de Comerç en el desenvolupament de programes europeus
8 d'Abril de 2023

L’ens supramunicipal participa en programes dirigits a millorar la productivitat i competitivitat de les pimes

La Diputació de Castelló col·labora amb la Cambra de Comerç per a aconseguir ajudes dels fons europeus per tal que arriben a les pimes i autònoms de les comarques del nord.

Entre els programes de continuïtat, Innocámaras, TicCámaras i Sostenibilitat, les empreses podran rebre una ajuda màxima de 7.000 euros i en Ciberseguretat, de 4.000 euros.

InnoCámaras té com a objectiu impulsar la innovació com a ferramenta competitiva clau en l’estratègia de les pimes, així com maximitzar les oportunitats que ofereix per a millorar la productivitat i competitivitat.

Per altra banda, la finalitat del Programa TicCámaras és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i el seu accés.

El programa de sostenibilitat pretén millorar la competitivitat de les pimes mitjançant l’impuls de la sostenibilitat, valorant les seues repercussions econòmiques, socials i mediambientals, com a referent en l’Agenda 2030.

Ciberseguretat té com a objectiu principal impulsar l’ús segur i fiable del ciberespai, protegint els drets i les llibertats dels ciutadans i promoure el progrés socioeconòmic.

Aquests programes estan cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional i la Diputació.

Per altra banda, el programa de suport empresarial a les dones es basa en sensibilitzar a les dones i al seu entorn cap a l’autoocupació i l’activitat empresarial.

El Pla d’Emprenedoria “España Emprende” té com a objectiu contribuir a la posada en marxa de noves activitats empresarials, incidint de manera especial a la seua sostenibilitat i competitivitat.

I com a novetat aquest any s’ha incorporat el “Programa de Mobilitat” que ofereix ajudes econòmiques de fins a 3.000 euros a les persones joves beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a la realització de pràctiques o contracte de treball en empreses de la Unió Europea.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador