Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La Diputació aprova la concessió de subvencions a entitats privades per fomentar l’emprenedoria

La Diputació aprova la concessió de subvencions a entitats privades per fomentar l’emprenedoria
15 d'Abril de 2023

L’ens supramunicipal aposta pel foment de la promoció econòmica en les entitats sense ànim de lucre

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases de subvencions per a entitats privades per fomentar l'emprenedoria i la promoció econòmica a les comarques de Castelló.

L'objectiu d'aquestes ajudes és promoure i impulsar el desenvolupament del territori provincial amb criteris de reequilibri social, territorial i mediambiental, executar i gestionar projectes estratègics innovadors que asseguren l'adequada utilització de recursos disponibles i la dinamització del territori.

També la generació de xarxes de cooperació entre les diferents agents locals, establir sinergies de cooperació amb institucions públiques i privades, analitzant les prioritats financeres regionals, nacionals i europees, així com els diferents instruments de finançament disponibles.

Podran beneficiar-se d'aquestes subvencions les entitats privades sense ànim de lucre de la província de Castelló que desenvolupen projectes innovadors en el camp de l'emprenedoria i la promoció econòmica.

La quantia de la subvenció no podrà superar el 100% de les despeses subvencionables de l'activitat, amb una màxima per beneficiari de 15.000 euros, excepte aquells casos especials que, si escau, siguen apreciats per la comissió de valoració de les que es deixarà constància expressament en la resolució.

Entre les despeses, destaquen les relatives al muntatge i desmuntatge d'estructures, al lloguer del recinte, dels estands i de l'equipament audiovisual, i també de materials a distribuir entre els assistents, entre altres.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador