Logo de la Diputació de Castelló Promoción Económica Àrees i entitats

Actualitat

Ajudes per a joves menors de 30 anys
Ajudes per a joves menors de 30 anys
Agència de Col·locació. Ocupació
Estàs buscant treball? Tens una empresa i busques empleats?
Seu electrònica
Serveis de Diputació online per a ciutadans i empreses.
Ajudes per a joves menors de 30 anys
Ajudes per a joves menors de 30 anys
Agència de Col·locació. Ocupació
Estàs buscant treball? Tens una empresa i busques empleats?
Seu electrònica
Serveis de Diputació online per a ciutadans i empreses.

Diputació i Espaitec presenten les nou empreses seleccionades per al Castelló Global Program 2020

Diputació i Espaitec presenten les nou empreses seleccionades per al Castelló Global Program 2020
15 de Maig de 2020

El programa de creixement i mentorització empresarial referent en la província registra rècord d'inscripcions en la seua VIII edició

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, i el vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria de la Universitat Jaume I, David Cabedo, han participat aquest matí en la presentació de la huitena edició del programa de creixement empresarial Castelló Global Program impulsat pel Parc Científic i Tecnològic de l’UJI (Espaitec) en col·laboració amb la Diputació de Castelló.

L'acte ha sigut adaptat a la situació d'emergència sanitària i s'ha celebrat de manera virtual, alhora que ha sigut retransmés en directe per Youtube. A més de les entitats organitzadores, la sessió telemàtica ha comptat amb mentors i formadors del programa i amb les nou empreses seleccionades, les quals operen en set sectors diferents d’activitat i estan situades en set municipis diferents de la província.

Entre les empreses de recent creació trobem a Mamà Bio (sector agroalimentari, Benicàssim), Hoyoyo (sector audiovisual, Benicàssim) Cardinal Zenit, (sector disseny, Vall d’Uixó), i Bydoing Creative Educational Center (sector educació, Vila-real). Les empreses consolidades seleccionades per a la cerca d'innovació són Produccions & espectacles TS (sector serveis, Altura), Àsia Paradise (sector turisme, Castelló), Dr Farnós (sector salut i bellesa, Alcossebre) i Pelat Ritmic (sector educació. Castelló). Finalment, el Balneari de Montanejos (sector turisme, Montanejos) ha sigut seleccionat en la categoria d'empresa familiar amb canvi generacional.

Després de rebre 34 inscripcions en només un mes, 22 empreses de la província van ser preseleccionades i, seguint les bases de la convocatòria, només nou han sigut seleccionades per a transformar i accelerar la seua empresa a través del programa. Ho faran a partir del pròxim 21 de maig, data d'inici de la formació, fins al 13 de novembre, quan finalitzarà el programa amb la presentació del Pla de Creixement Empresarial Personalitzat de les nou participants.

En total, seran sis mesos de treball i acompanyament a través de sessions de formació i mentorització per a reforçar i actualitzar coneixements en totes les àrees del negoci: finances, comunicació, internacionalització, recursos humans, innovació o màrqueting.

Cal destacar que la huitena edició inicia carregada de novetats, complint així amb el compromís del programa de millorar any rere any per a contribuir a augmentar la capacitat de creixement i competitivitat del teixit empresarial provincial, especialment en temps de crisi on la innovació ha de convertir-se en una constant empresarial.

A més d’adaptar la formació al format online i d’incorporar la figura del mentor-amic, durant la huitena edició es realitzaran un conjunt d'accions de formació i seminaris d'innovació que formen part de les accions previstes per a dinamitzar el Club d'Empreses Castelló Global Program.

Així, al mes de juny se celebrarà un seminari centrat en la traçabilitat del sector primari a través de tecnologies com el blockchain i, al juliol, hi ha prevista una formació per a adaptar les finances de les empreses a la nova conjuntura econòmica.

Els avanços del programa i la informació dels pròxims esdeveniments es poden consultar en el web www.castellonglobalprogram.com.