Ocupació Jove

Estes iniciatives van dirigides als demandants d’ocupació jóvens que desitgen rebre formació continuada, llicenciats que volen fer pràctiques, treballar a l’extranger o beneficiar-se de beques i ajudes.

PICE – Programa Integral de Cualificación y Empleo (adreçat a jóvens desocupats dels municipis de l’interior de la província)

Cartel-Plan-PICELa Diputació de Castelló, a través d’un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Castelló, gestiona el PICE en el marc del Sistema Nacional de Garantía Juvenil.

Este programa, que es composa de tres Plans: Pla de Capacitació, Pla de Formació Dual i Pla de Mobilitat, està dirigit a jóvens desocupats de la província i té per objectiu promoure que estos reben una bona oferta de treball, formació continuada, formació de aprenent o un període en pràctiques, en un termini de quatre mesos en acabar l’educació formal o quedar en situació de desocupació. Tot això, guiat de principi a fi per un orientador capacitat, que ajudarà al participant en cada moment del procés.

Inscriu-te ací

Més informació: Centres CEDES de la Diputació de Castelló – Tel. 964 25 66 81 (Extensions 1 a 5)

Web PICE: www.empleoygarantiajuvenil.es

• Programa Titulats

demandanteLa Diputació de Castellón i la Fundació Universitat Empresa – Universitat Jaume I posen en marxa anualment el Programa de Beques de Titulats, en el que poden participar jóvens de la província que estiguen en situació de desocupació i que hagen finalitzat els estudis i hagen obtingut el títol universitari superior o de grau mig. El propòsit d’esta iniciativa és completar la seua formació teòrica en departaments de la Diputació que presten serveis als ajuntaments i ciutadans; així com la seua incorporació als Centres CEDES ubicats en Segorbe, Llucena, Albocàsser, Morella i la Vall d’Alba. El període de formació pràctica, que inclou remuneració, té una durada compresa d’entre els 3 i els 12 mesos.

Més de 30 jóvens castellonencs han gaudit de les beques de la Diputació i la FUE-UJI des de l’any 2014.

Més informació: en la web de la FUE o en el Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló- Tel. 964 35 99 81 – E-mail: peconomica@dipcas.es 

• Beques i pràctiques en l’estranger

Iniciativa LobbySi t’agradaria desenvolupar el principi de la teua carrera professional o seguir formant-te a l’estranger, posem al teu abast tota la informació actualitzada sobre els tràmits, beques, postgraus i programes existents tant en la Unió Europea como en tercers països.

Més informació: Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló – Tel. 964 35 99 81 – E-mail: peconomica@dipcas.es

  • Vols treballar en l’estranger?

Relaciones Internacionales 5 2Si eres un jove comunitari i busques treball a Europa, Eures t’obri les portes del mercat laboral. Eures és una xarxa de cooperació creada per la Comissió Europea i els Serveis Públics d’Ocupació dels països europeus per a facilitar la lliure circulació dels treballadors. Eures te proporciona informació, assessorament i serveis de recerca de treball, facilitant-te l’accés a un treball en 31 països de l’Espai Econòmic Europeu. Hi trobaràs molta informació sobre ofertes laborals i condicions de vida i traball en altres països i coneixeràs multitud de ferramentes online i recursos.

Més informació: Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló – Tel. 964 35 99 81 – E-mail: peconomica@dipcas.es

Web Xarxa EURES