MOVE-UP

Banner web MOVEUPEl programa MOVE-UP, EMPRÉN AMB ÈXIT és una iniciativa de la Diputació de Castelló que, en col.laboració amb el CEEI Castelló, té com finalitat principal recolzar als emprenedors a través d’accions dirigides a la generació de noves idees de negoci, fomentant en ells l’esperit emprenedor de forma que consideren com a opció de futur iniciar un projecte empresarial en qualsevol municipi de la província.

El programa es compon de quatre etapes i una fase prèvia de sel.lecció de projectes, que els participants sel·leccionats hauran d’anar superant d’acord amb el contingut i els criteris de valoració establits en les Bases Reguladores de la convocatòria pública aprovada per part de la Diputació Provincial de Castelló.

Publicació en el BOP de les Bases del Programa MOVE-UP

El Programa comprén quatre etapes que els participants hauràn d’anar superant:

1ª FASE “Desperta la teua idea”
Els participants modelaran la seua idea de negoci seguint diferents metodologies que coneixeràn a través de 10 sessions conjuntes on treballaràn els distintos pasos per a definir, analitzar i valorar la seua idea de negoci.
2ª FASE “Connecta la teua idea”
Desenrotllament del Pla d’Empresa per al qual, els participants disposaran de suport tutorial personalitzat per part dels tècnics en Creació i Consolidació d’Empreses de la Diputació i del CEEI Castelló.
3ª FASE “Emprén la teua idea”
Durant esta fase els participants coneixeran la creació d’empreses simulades utilitzant una plataforma web connectada a la Red Nacional de Empresas Simuladas.

Web MOVE-UP